>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: у Росії скінчилися гроші для Капелло

Дон Фабіо безкоштовно працювати не хоче

ЗМІ: у Росії скінчилися гроші для Капелло
Фото: EPA/UPG

Фабіо Капелло в кінці вересня може покинути збірну Росії. За повідомленням російських ЗМІ, італієць ось уже три місяці не отримує зарплату. Фабіо вже заявив босам російського футболу, що безкоштовно працювати не має наміру і готовий почекати тільки до кінця вересня. Інакше - відставка, компенсація і скандал в європейських ЗМІ.

Зазначимо, що Капелло є найбільш високооплачуваним тренером національних збірних. За даними британських журналістів, Фабіо за рік отримує 6,6 млн євро. На ЧС-2014 збірна Росії провалилася, внаслідок чого на італійця звалилася критика не тільки журналістів з уболівальниками, але й політиків. Депутати Держдуми пропонували звільнити Капелло. Але Фабіо вдалося зберегти посаду (контракт розраховано до 2018 року).

Додамо, що ще взимку виникли проблеми з продовженням контракту Капелло. Президент РФС Микола Толстих, який очолив організацію після призначення італійця, неодноразово заявляв, що платити такі гроші тренеру неправильно. Але під тиском зверху (міністр спорту РФ Віталій Мутко лобіює інтереси Фабіо) угода пролонговано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram