>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чотири футболісти не допоможуть збірній України в матчі проти Словаччини

Михайлові Фоменку саме час кричати "караул"

Чотири футболісти не допоможуть збірній України в матчі проти Словаччини
Фото: EPA/UPG

У неділю збірна України розпочала підготовку до найближчих матчів. Нагадаємо, 3 вересня Україна в Києві на "Олімпійському" зіграє товариський поєдинок проти Молдови, а 8 вересня в рамках 1 туру відбору до Євро-2016 битиметься із Словаччиною.

У першому тренуванні під керівництвом Михайла Фоменка брали участь тільки 13 футболістів (гравці українських клубів, чиї матчі відбулися в п'ятницю і суботу). А саме: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Євген Макаренко (усі - "Динамо"), Андрій П'ятов, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук, Тарас Степаненко, Іван Ордець, Олександр Гладкий, Ярослав Ракицький (усі - "Шахтар"), Дмитро Безотосний, Кирило Ковальчук (обидва - "Чорноморець"). Решта гравців повинні приєднатися до збірної в понеділок, повідомляє прес-аташе збірної України Олександр Гливинський.

У прийдешніх іграх Україні не допоможуть одразу чотири виконавці: Денис Гармаш, Руслан Ротань, Євген Коноплянка та Володимир Гоменюк отримали травми. І якщо відсутність Володимира на потенціалі збірної ніяк не позначиться (нападник "Металіста" не є гравцем основного складу), то без Коноплянки, Ротаня і Гармаша неможливо уявити, як виглядатиме півзахист нашої збірної.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram