>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: у Теодорчика є майбутнє в "Динамо"

Лукаш - форвард штрафного майданчика

Ребров: у Теодорчика є майбутнє в "Динамо"
Фото: fcdynamo.kiev.uа

Сьогодні київське "Динамо" підписало п'ятирічний контракт з нападаючим збірної Польщі Лукашем Теодорчиком. Наставник киян Сергій Ребров впевнений, що новобранець посилить його команду:

Вважаю, що придбання Теодорчика - це пряме посилення нашої команди в лінії атаки. Адже не секрет, що зараз, на жаль, у Артема Кравця абсолютно немає конкуренції. А входити в Лігу Європи з одним форвардом - для київського "Динамо" це нереально.

Теодорчик дуже гарний у штрафному майданчику. Окрім того, це футболіст з величезним бажанням прогресувати. Він і зараз вже є добротним форвардом, але я сподіваюся, що в "Динамо" він виросте у ще більш кваліфікованого нападника.

Цей трансфер - результат системної роботи нашої селекційної служби. Кандидатури всіх виконавців пропонуються на розгляд головному тренеру команди. Так сталося і з Теодорчиком.

У нас було достатньо варіантів посилення лінії нападу, але зваживши всі аргументи, всі "за" та "проти", ми зупинилися на кандидатурі Лукаша. При цьому треба також враховувати, що, на жаль, у нинішній обстановці, м'яко кажучи, не всі легіонери згодні їхати в Україну. Але, вважаю, що нам вдалося роздобути форварда, у якого є майбутнє. Сподіваюся, він розкриється в нашій команді".

Нагадаємо, раніше "Динамо" продало в Англію Брауна Ідейє, а Дьємерсі Мбокані через травму вибув практично до кінця року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram