>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу про Бернарда: за 40 років зустрічаю таку людину вперше

Містер не в змозі зрозуміти бразильця

Луческу про Бернарда: за 40 років зустрічаю таку людину вперше
Бернард Делио Дуарте
Фото: news.online.ua

Мірча Луческу розкритикував найдорожче придбання в історії клубу бразильця Бернарда.

Нагадаємо, Бернард виїхав на домашній чемпіонат світу ще в середині травня, і відтоді його в "Шахтарі" не бачили.

"Його поведінка для мене взагалі незбагненна. За 40 років своєї тренерської кар'єри я не зустрічав таких ситуацій, як зараз! Ми з Бернардом роз'їхалися 15 травня, після фіналу Кубка. А я як тренер жодного разу не дочекався від нього ні телефонного дзвінка, ні привітання з Суперкубком України, ні хоча б добрих слів на адресу інших наших гравців. Я ще не зустрічав футболіста, який ні з ким не спілкувався би у команді: ні з бразильцями, ні з українцями. ні з ким! Таке відчуття, що він гравець Твіттера і соціальних мереж. він там контактує з уболівальниками. Але при цьому абсолютно не спілкується зі своєю командою, яка йому платить гроші, і пристойні гроші! Я здивований його поведінкою.

Коли він підписував контракт, я розповів йому про філософію нашої команди і про мою особисту філософію. Пояснив, що таке український чемпіонат, чого чекають уболівальники від клубу - повної самовіддачі в кожній грі. Я звернув його увагу на те, щоб він добре подумав, перш ніж укладати контракт. Можливо, я пішов навіть проти інтересів клубу в той момент... Він не послухав мене, підписав контракт - напевно, для того, щоб отримати гроші. У підсумку ми його бачили дуже рідко. Бернард - талановитий гравець з гарними футбольними якостями, але, скоріше за все, не для чемпіонату України. Можливо, йому місце в Західній Європі чи Бразилії. Але так, як він поводиться, це ненормально, незрозуміло.

Бернард катався по всьому світу зі збірною Бразилії, тільки ми його не бачили, на жаль. За великим рахунком, ми навіть не можемо його нормально використовувати, бо не знаємо, що хто він насправді", - зазначив Луческу.

Нагадаємо, що все втікачі "Шахтаря" вже повернулися в команду. Виняток становить хіба що Бернард, який обійшовся клубу в 25 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram