>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кварцяний: одесити, у вас м'ячі висять у повітрі, як роздуті презервативи

А потім кажуть: тренер - хам, тренер - безкультурний...

Кварцяний: одесити, у вас м'ячі висять у повітрі, як роздуті презервативи
Фото: finzah.com.ua

Наставник "Волині" Віталій Кварцяний після поразки від "Чорноморця" дав на горіхи не лише своїм гравцям (вже традиційно), але й висловився щодо робочих умов в Одесі.

"Позичте грошей у Ківалова і зробіть поле. Купіть нормальні м'ячі. Якщо у вас немає грошей в Одесі, візьміть у Ківалова, у нього багато. І ваш "Чорноморець" мучиться, перш за все. Я б на місці Григорчука м'ячі прийняв би нормальні. Вони не летять, вони в повітрі висять, як роздуті презервативи", - поскаржився наставник.

Кварцяний також елегантно покартав своїх гравців: "Вони ж не хотіли виграти. Не лізуть на вершину. Ви бачили когось із подряпиною, щоб кров йшла? Що, вони в футбол грали? Вони гралися в футбол. Ну і що, що "Чорноморець" в Лізі Європи грав? Ми сьогодні грали краще, але ми не догравали. Балувалися, в Одесу приїхали побалуватися.

Піжони - п'ятами грають. У мене п'ятка - тисяча доларів штрафу. Вони можуть собі дозволити п'ятами грати! Ти обличчям навчися нормально грати, а потім п'ятою. Ерік після того, як не забив пенальті, ще п'ятою грав! Ну, не піжон ?! Потім журналісти

пишуть: тренер - хам, тренер - некультурний, неправильно висловлюється… А що, з ними нормально можна говорити? Нормально я говорю, мало лаю, я зараз взагалі не лаю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram