>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: заворушення на "Олімпійському", можливо, влаштували провокатори

Здивувати суперника "Дніпро" навряд чи зможе

Маркевич: заворушення на "Олімпійському", можливо, влаштували провокатори
Фото: ФК "Днепр"

Сьогодні "Дніпро" проведе матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду ЛЧ проти "Копенгагена" (перша гра завершилася внічию 0: 0). Напередодні матчу наставник віце-чемпіонів України Мирон Маркевич провів прес-конференцію.

Тренер "Дніпра" заявив, що результат протистояння вирішать не тренерські ходи, а майстерність футболістів:

"Суперник добре нас знає, і ми їх вже вивчили. Не думаю, що ми здивуємо чимось один одного. Все вирішуватимуть футболісти, які вийдуть на поле.

Травма Матеуса? Мені наразі важко сказати, оскільки попереду ще одне тренування, після якого він має сказати, чи зможе зіграти.

Бійка фанів у першому матчі? Не хотілося б більше повторень таких ситуацій, тим більше що я не можу пригадати, щоб у нас в Україні траплялося щось таке. Ви знаєте, ми живемо зараз у себе в такий час, коли можливо десь сиділи провокатори, щоби скоїти це. Я не виключаю такого. Але ще раз повторю: в Україні такого ніколи не було".

Нагадаємо, в перерві першої гри, яка відбулася в Києві на "Олімпійському", українські фани напали на вболівальників з Данії. У підсумку, постраждавли порядку 15 данчан і стюардів, а другий тайм розпочався з 15-хвилинним запізненням. Пізніше представники ультрас повідомили, що фани "Копенгагена" вивісили на трибуні російський прапор. УЄФА зараз проводить своє розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram