>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хокейна збірна України отримала нового тренера

Годинюк знає потенціал українських молодих виконавців

Хокейна збірна України отримала нового тренера
Фото: isport.ua

Новим головним тренером збірної України призначено Олександра Годинюка. Таке рішення ухвалено сьогодні на засіданні виконкому Федерації хокею України.

Нагадаємо, Андрій Назаров, який очолив нашу збірну в серпні минулого року, покинув Україну й очолив казахстанський "Барис". Очікується, що найближчим часом Назаров очолить збірну Казахстану.

Президент ФХУ Анатолій Бревзін так прокоментував це рішення:

"Назаров звернувся до нас із заявою про припинення дії контракту з обопільної згоди. Причини утримувати цього тренера у нас не було, і ми задовольнили його заяву. Ми відразу почали роботу з пошуку нового наставника, проконсультувалися з фахівцями, залучили до обговорення громадськість і дійшли висновку, що наразі найкращою кандидатурою на цю посаду є Олександр Годинюк".

Нагадаємо, що суперниками збірної України на чемпіонаті світу 2015 року, в якому розіграють путівку до елітного дивізіону, стануть команди Італії, Казахстану, Японії, Угорщини та Польщі. Навесні право на проведення ЧС виграв Донецьк.

Додамо, що раніше Годинюк працював у "Соколі", "Молодій Гвардії" (фарм-клуб "Донбасу"), юнацькій та молодіжній збірних країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram