>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хаві: я починаю свою кар'єру з нуля

Каталонський "малюк" зав'язав із "Червоною фурією"

Хаві: я починаю свою кар'єру з нуля
Фото: EPA/UPG

Півзахисник «Барселони» Хаві сьогодні провів спеціальну прес-конференцію. На ній півзахисник повідомив, що завершує кар'єру у збірній Іспанії, але залишається в «Барсі». Нагадаємо, раніше повідомляли, що Хаві виїде в Катар або США.

«Я вирішив завершити кар'єру в національній збірній. Вдячний усім за ці роки. Це був чудовий час. Кінцівка минулого сезону була для мене поганою. Я не відчував себе корисним і потрібним, коли залишався на лавці в «Барселоні» і збірній Іспанії.

У підсумку я вирішив закінчити цей етап, піти і почати все десь в іншому місці.

Але я прийняв це рішення занадто швидко. Після розмов з Андоні Субісарретою (директор «Барси»), надто з Луїсом Енріке (новий головний тренер команди) я змінив своє рішення.

Заяви про те, що це рішення залежало від економічних питань, не відповідають дійсності. Це абсолютно спортивне рішення. Тепер я відчуваю себе потрібним і думаю, що можу боротися за місце в складі.

Луїс Енріке – ключова людина в цій історії з моїм рішенням. Ми говорили з ним відкрито і відверто. Тепер я починаю з нуля, з такими самими шансами, як у решти гравців «Барселони».

Чи буду я капітаном? Для мене буде честю змінити Пуйоля в цьому статусі. Цього ранку ми голосували за нового капітана. Подивимося, яким буде результат виборів», - розповів Хаві.

Нагадаємо, у складі збірної Іспанії Хаві виграв два чемпіонати Європи (2008, 2012) і один раз став чемпіоном світу (2010).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram