>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українські фани побили вболівальників "Копенгагена" під час перерви матчу з "Дніпром"

Другий тайм почався із 15-хвилинним запізненням

Українські фани побили вболівальників "Копенгагена" під час перерви матчу з "Дніпром"
Фото: kharkov.co.ua

Данський "Копенгаген" подав скаргу до УЄФА щодо інциденту, який стався під час перерви учорашнього матчу Ліги чемпіонів проти "Дніпра", що відбувся у Києві на "Олімпійському". У перерві матчу кілька десятків українських фанів прорвалися за огорожу трибун та влаштували бійку зі стюардами і данськими уболівальниками. Під час бійки травми отримали представники "Копенгагена", які перебували на лаві запасних. У підсумку данці змушені були сховатися у підтрибунному приміщенні, а другий тайм зустрічі розпочався на 15 хвилин пізніше.

"Кілька наших уболівальників атакували українські фанати, тому їм довелося тікати зі свого сектору. Така ситуація для нас неприємна. Ми подали скаргу в УЄФА. До закінчення офіційного розслідування ми більше нічого не коментуватимемо", - повідомив представник "Копенгагена" на післяматчевій прес-конференції.

"Дніпру" за цю витівку фанів тепер загрожує серйозний штраф та дискваліфікація стадіону.

Зазначимо, що це не перший подібний інцидент за участю українських фанів. Навесні 2013 року київське "Динамо" оштрафували, а "Олімпійський" дискваліфікували через поведінку фанів: "Динамівці" вивісили нацистські гасла на матчі проти "Бордо". Стадіон "Арена Львів" також була дискваліфікована через поведінку ультрас на матчі збірних України та Сан-Марино (відбір до ЧС-2014). Матч збірних України та Англії (відбір до ЧС-2010) у Дніпропетровську ледь не зірвали: українські фани закидали поле фаєрами. Окрім того діставалося в Україні уболівальникам з Шотландії та Швеції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram