>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: хлопці просто злякалися "Шахтаря"

Велозу вже тренується у загальній групі

Ребров: хлопці просто злякалися "Шахтаря"
Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров проаналізував програний "Шахтарю" матч за Суперкубок і сподівається, що легіонери не залишать команду:

"Думаю, що у Суперкубку була рівна гра, але, на жаль, ми припустилися двох фатальних помилок і програли. Ми вже проаналізували матч і зробили висновки. Сподіваюся, з гарним настроєм вступимо у новий сезон. А Суперкубок вже позаду. Так, програли, і нам дуже прикро. Але зараз всі наші думки, цілі і завдання пов'язані з чемпіонатом України. Упевнений, до стартового поєдинку першості всі хлопці підійдуть у нормальному психологічному стані.

У моєму розумінні, у першому таймі хлопці просто злякалися "Шахтаря". Я не знаю, чому. Можливо, занадто високою була відповідальність для молодих хлопців, які вперше вийшли на таку гру у стартовому складі. Можливо, через це у них було хвилювання, яке поступово передалося всій команді. Я, звичайно, теж дуже хвилювався і намагався допомогти хлопцям.

Якщо запитати у всіх легіонерів, чи хотіли б вони залишити Україну у нинішній ситуації, то, думаю, 90% з них дадуть ствердну відповідь. І наша команда у цьому сенсі не є винятком. Але хлопці - професіонали, вони виходять на ігри, на тренування і належним чином ставляться до своїх обов'язків. Будемо сподіватися, що ми утримаємо всіх іноземців. Велозу вже приєднався до команди, днями чекаємо на Ленса".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram