>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Зоря" заявила Бородая, а донецький "Олімпік" - граючого президента

У п'ятницю стартує новий чемпіонат УПЛ

"Зоря" заявила Бородая, а донецький "Олімпік" - граючого президента

Луганській «Зорі» у новому сезоні допоможе Олег Бородай. 21-річного захисника внесено в заявку на сезон під номером 57. Минулого сезону Олег провів 18 ігор за молодіжний склад «Зорі».

Футболіст уже встиг дебютувати за першу команду в матчі ЛЄ проти албанської «Лячі». Бородай з'явився на полі на 64 хвилині, замінивши досвідченого Грицая.

Не виключено, що в поєдинку у відповідь проти «Лячі» молодий захисник вийде в стартовому складі. Результат першої гри (луганчани виграв 3:0) дозволяє Юрієві Вернидубу експериментувати. Зазначимо, що матч «Зоря» - «Лячі» відбудеться сьогодні в Києві на стадіоні «Динамо». Нагадаємо, влітку «Зорю» покинули Шунич і Данило. Можливо, покине команду й Болі.

З інших особливостей заявок команд Прем'єр-ліги варто відзначити включення до складу донецького «Олімпіка» Владислава Гельзіна. Граючий президент клубу виступатиме в елітному дивізіоні під 10 номером. Додамо, Гельзін за «Олімпік» (у першій та другій лігах) провів більш ніж 100 матчів (22 м'ячі). Найближчі домашні матчі «Олімпік» проведе в Києві (на «Оболоні»).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram