>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: з "Шахтарем" експериментувати не будемо

У киян кадрова набійна обмежена

Ребров: з "Шахтарем" експериментувати не будемо
Фото: fcdynamo.kiev.uа

Сьогодні у Львові відбудеться матч за Суперкубок України, в якому "Шахтар" битиметься з "Динамо". Наставник киян Сергій Ребров заявив, що його підопічні дадуть бій супернику:

"Контрольні поєдинки, які ми провели за останній місяць, звичайно, вселяють оптимізм, проте лише після того, як зіграємо у Львові з "Шахтарем", а потім - стартуємо в чемпіонаті, можна буде реально судити про нашу готовність.

Експерименти? Щоб експериментувати, треба мати достатній кадровий потенціал. Ми ж поки в цьому сенсі трохи обмежені. Ще не всі футболісти які виступали на чемпіонаті світу встигли повернутися в розташування клубу, а ті, що повернулися, поки що не набрали оптимальні кондиції. Тому з "Шахтарем" зіграють ті, хто здоровий і пройшов з нами збори. І я впевнений, що у нас достатньо сил, щоб дати бій принциповому супернику.

Гусєв? Звичайно ж, я сподіваюся на Олега. Зокрема - в суперкубковій зустрічі з "гірниками". Гармаш? Розраховую, що до роботи в загальній групі він приступить протягом тижня.

Кравець? Повторюся: все покажуть офіційні матчі. Однак не раз говорив, стосовно частини роботи на тренуваннях і в іграх у мене до Артема претензій немає. Щось виходить, щось ні, іноді підводить реалізація, але чи знаєте ви, що в деяких поєдинках Кравець пробігає більший кілометраж, ніж півзахисники? Не всі сильні сторони Артема лежать на поверхні, але я завжди цінував його професійне ставлення до справи і давав шанс".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram