>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: уболівальники "Динамо", вибачте за Блохіна

Тренер, який розвалив команду, вимагає тепер від Суркіса грошей

Суркіс: уболівальники "Динамо", вибачте за Блохіна
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Олег Блохін, звільнений навесні з поста головного тренера "Динамо", має намір судитися зі своїм "рідним" клубом. Тренер вже звернувся до Палати з вирішення спорів ФФУ. Блохін вимагає від "Динамо" компенсацію за дострокове розірвання контракту.

Зауважимо, що за неофіційною інформацією, Олег Володимирович отримував в "Динамо" близько $3 млн за сезон. Контракт з київським клубом діяв ще два сезони.

Ігоря Суркіса така ініціатива Блохіна здивувала: "Якщо Олегу Володимировичу хочеться судитися зі своїм клубом після того, що він зробив з командою, це його право. Ми будемо діяти згідно з законом і підготуємо йому дуже гарну відповідь.

У жодному випадку за стіл переговорів сідати я не збираюся. "Динамо" відстоюватиме свою позицію в Палаті з вирішення спорів, яка не є останньою інстанцією. Ця ситуація зайвий раз показала єство людини і не більше. Ще раз вибачусь перед уболівальниками за те, що не слухав їх два роки і не прибрав його.

Упевнений, зможу довести, що клуб нічого не винен Олегу Володимировичу. Ну а якщо йому щось належить - то отримає. Все дуже просто. Але ім'я може бути заплямоване в обох випадках".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram