>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Три легіонери "Металіста" відмовилися повертатися до Харкова

В українських клубах - масове дезертирство

Три легіонери "Металіста" відмовилися повертатися до Харкова
Хосе Соса
Фото: bigmir.net/

Аргентинські футболісти харківського "Металіста": півзахисники Алехандро Гомес і Хосе Соса, а також форвард Джонатан Кристальдо - вирішили повернутися додому через нестабільну ситуацію в Україні.

Про це повідомляє аргентинський сайт Infobae.

Зараз гравці перебувають у Буенос-Айресі. "Немає сенсу залишатися в країні, в якій ми не відчуваємо себе спокійно, - зазначив Гомес. - Ми будемо залишатися в Аргентині, допоки ситуація не буде врегульована або наші контракти з клубом не будуть розірвані".

За словами Гомеса, разом з Кристальдо і Сосою він розраховує на розуміння з боку керівництва "Металіста", а також сподівається, що клуб вирішить продати їх в інші команди. "Також я сподіваюся, що нашу ситуацію зрозуміють представники ФІФА", - наголосив він.

Раніше через аналогічну причину відмовився повертатися  в Україну аргентинський півзахисник "Металіста" Себастьян Бланко. Згодом клуб зробив заяву, в якій зажадав від гравця неухильного дотримання контракту.

Кілька днів тому розташування донецького клубу "Шахтар" покинули аргентинський гравець Факундо Ферейра, а також бразильці Фред, Дентіньо, Алекс Тейшейра, Дуглас Коста й Ісмаїлі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram