>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Чорноморець" перейшов у "ТБ-пул Коломойського"

"Моряки" тепер дружать з "2+2"

"Чорноморець" перейшов у "ТБ-пул Коломойського"
Фото: odessamedia.net

Матчі української Прем'єр-ліги в новому сезоні показуватимуть два телеканали: "2+2" (так званий "телевізійний пул Коломойського") і "Футбол" ("ТБ-пул Ахметова"). Про це розповів ведучий програми "ПроФутбол" (канал "2+2") Ігор Циганик.

"Зараз відомо, що телеканал "2+2" транслюватиме домашні матчі "Динамо", "Дніпра", "Волині", "Карпат" і "Чорноморця" у Прем'єр-лізі. Цілком можливо, що також ми транслюватимемо і поєдинки "Металіста". З клубом тривають переговори. Матчі інших команд продовжить транслювати ТК "Футбол".

Матчі "Дніпра" у кваліфікації Ліги чемпіонів і поєдинки "Чорноморця" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи транслюватиме наш телеканал. Якщо "Дніпро" вийде в груповий раунд Ліги чемпіонів і "Чорноморець" також пройде далі, то буде розподіл матчів між "2+2" і ТК "Футбол", - цитує Циганика Еспресо.TV.

Таким чином, "Футбол" транслюватиме домашні матчі "Шахтаря", "Зорі", "Металурга" (Д), "Металурга" (З), "Іллічівця", "Ворскли", "Говерли" й "Олімпіка".

Нагадаємо, в минулому чемпіонаті матчі також транслювали на "2+2" і "Футболі". З одного пулу в інший перейшов тільки "Чорноморець".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram