>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хачеріді повернутися на поле зможе тільки у серпні

Курс реабілітації захисника затягнувся

 Хачеріді повернутися на поле зможе тільки у серпні
Фото: Dynamomania.com

Євген Хачеріді зможе почати повноцінно тренуватися на початку серпня. Зараз захисник проходить курс відновлювальних процедур на базі "Динамо" в Конча-Заспі. Нагадаємо, захиснику прооперували коліно в німецькій клініці ще у травні.

"У перші чотири тижні після операції, яку мені зробили в німецькій клініці спортивної ортопедії, ходив на милицях, а нога була зафіксована в спеціальному колінному корсеті. Навантажувати її було заборонено, але я кожен день приїжджав на базу робити необхідні процедури. Після цього їздив на два тижні в німецьку клініку, де мені робили операцію, а точніше, в реабілітаційний центр для професійних спортсменів неподалік Мюнхена на курс реабілітації, який проходив з 10-го по 24-е червня. А повернувшись до Києва проходжу відновлення на базі.

Займався фізіотерапією, яка включала в себе магніт, лазер та інші компоненти, відвідував тренажерний зал, робив вправи на верхній плечовий пояс, проходив курс масажу. Після того, як лікарі дозволили навантажувати хвору ногу, почав курс інтенсивної фізичної реабілітації.

Нещодавно вже приступив до бігової роботи з прискореннями. Сподіваюся повернутися в загальну групу вже у першій декаді серпня. 8-го числа буде рівно три місяці, як мені зробили операцію. Думаю, десь через тиждень уже почну бігати з м'ячем", - розповів Хачеріді в інтерв'ю клубному сайту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram