>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бос "Барси": з Мессі, Неймаром і Суаресом ми мусимо домогтися максимального результату

Хто зупинить таку атаку?

Бос "Барси": з Мессі, Неймаром і Суаресом ми мусимо домогтися максимального результату
Фото: твиттер "Барселоны"

"Барселона" цього тижня здійснить гучний трансфер. Каталонці вже домовилися з "Ліверпулем" про перехід уругвайця Луїса Суареса. Сума трансферу не повідомляється. Але за інформацією з іспанських ЗМІ, "Барса" заплатить за форварда 81 млн євро. Таким чином, Луїс стане найдорожчим трансфером як в історії "Барси", так і "Ліверпуля".

Президент "Барселони" Жозеп Бартоломеу поділився подробицями угоди:

"Суарес - один з кращих, найкращих форвардів світу. Як тільки закінчився минулий сезон, навіть ще протягом сезону спортивний директор Андоні Субісаррета почав роздумувати, що добре б купити нападника, й ім'я Суареса, зрозуміло, обговорювалося.

Потім ми поговорили з новим головним тренером Луїсом Енріке, і він сказав: "Якщо можете купити Суареса - звичайно, купуйте. Це фантастичний гравець, дуже талановитий, він зробить команду кращою".

Ми дуже задоволені, що у нас є такі гравці, як Мессі, Неймар, Суарес. Та й не тільки вони, той самий Педро теж дуже корисний в атаці. Багато приходять з молодіжної команди і показують себе в "Барселоні". Ми сподіваємося, що наші зірки будуть багато працювати, впораються з тиском і доб'ються максимально можливих результатів.

81 млн євро? Чесно кажучи, ми не можемо розкривати ці цифри, але ви назвали схожі на правду".

Нагадаємо, ФІФА дискваліфікувала Суареса на чотири місяці: Луїс вкусив суперника в матчі ЧС Уругвай – Італія. Тому дебютувати за "Барсу" уругваєць зможе тільки у вересні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram