>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерація готова провести хокейний чемпіонат України

Охочих грати в хокей не видно

Федерація готова провести хокейний чемпіонат України

Федерація хокею України (ФХУ) готова провести чемпіонат країни. Нагадаємо, раніше Професійна хокейна ліга, створена в червні, відмовилася від проведення чемпіонату через відсутність команд.

З 10 клубів, які створювали лігу, грати в чемпіонаті погодилися тільки 5. Решта відмовилися через відсутність фінансів. У тому числі і найтитулованіший клуб країни "Сокіл", і чемпіон минулого сезону "Компаньйон", повідомляє Xsport.

"Федерація хокею України не передавала права на проведення національного чемпіонату в сезоні 2014/15 років. Позиція федерації про проведення чемпіонату залишається незмінною, а робота з підготовки нормативно-правової бази майбутнього чемпіонату знаходиться на завершальному етапі. Однак наразі серйозне занепокоєння викликає кількість команд, які на сьогодні мають намір взяти участь у чемпіонаті.

З упевненістю можна сказати, що чемпіонат України з хокею в сезоні 2014/15 років організують під егідою Федерації хокею України. Наразі ведеться пошук партнерів і спонсорів для залучення фінансових ресурсів заради покриття витрат, які лягають на плечі організатора", - заявили у Федерації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram