>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ф'юрі і Чісора ледь не побилися на прес-конференції

Тайсон і "Звір" залишилися вірними собі

Ф'юрі і Чісора ледь не побилися на прес-конференції
Дерек Чисора
Фото: s-ports.ru

У понеділок в Лондоні (Англія) відбулася прес-конференція за участю британських супертяжів Тайсона Ф'юрі (22-0, 16 КО) і Дерека Чісори (20-4, 13 КО), які 26 липня в Манчестері проведуть бій.

Зустріч цих двох "заклятих друзів" пройшла досить емоційно, з численними лайками з боку Ф'юрі на адресу свого опонента і ледь не закінчилася бійкою просто перед журналістами.

Обидва бійці пообіцяли один одного нокаутувати і посперечалися на 100 000 фунтів, хто кого переможе.

"Я знищу його. Я зроблю плоским його велике, потворне і товсте обличчя, - заявляв Ф'юрі. - Для мене бій з Чісорою - стартовий майданчик. Дерек - мішок, а що чемпіони роблять з мішками? Вони розривають їх на шматки. Якщо я не зможу його розірвати, значить і я такий самий мішок".

"Не можна налякати собаку обідом. Він не може залякати мене і я просто сміюся над цим, - відповідав Чісора, - я не хочу говорити погані слова на його адресу, оскільки в залі присутні жінки і діти".

На кону цього двобою стоятиме місце обов'язкового претендента на титул чемпіона WBO, який належить Володимиру Кличку, а також пояс чемпіона Європи, який належить Чісорі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram