>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Півфінал ЧС: чи зможе ван Гал дати раду Мессі?

Букмекери ставлять на "небесно-блакитних"

Півфінал ЧС: чи зможе ван Гал дати раду Мессі?
Фото: EPA/UPG

Сьогодні на ЧС відбудеться другий півфінальний матч, в якому зустрінуться збірні Аргентини і Голландії. На думку букмекерів, фаворитом цієї зустрічі є команда Мессі: 2,4 на перемогу Аргентини проти 3,3 на виграш Голландії, нічия - 3,5.

Однак ми не настільки оптимістично оцінюємо шанси Аргентини. "Небесно-блакитні" мають відмінний підбір виконавців, але грає наразі сам Лео Мессі. На рахунку капітана команди 4 голи (з 8) і 2 результативні передачі. Крім Лео в матчах плей-оф відмінно показав себе Анхель ді Марія (переможний м'яч Швейцарії в 1/8 фіналу і пас Ігуаїну у грі проти Бельгії). Але сьогодні півзахисник "Реала" не зіграє через травму. Ді Марія, швидше за все, замінить Енцо Перес з "Бенфіки". Також під питанням і участь Куна Агуеро. Зірка англійської Прем'єр-ліги також у лазареті.

Наставник "Помаранчевих" Луї ван Гал, напевно, придумає, як зупинити Мессі. До того ж у його розпорядженні є Найджел де Йонг. Півзахисник збірної оговтався від травми і рветься в бій. Ймовірно, саме Найджелу, який відрізняється чіпкістю і жорсткістю, доручать опіку Лео.

Як і у Аргентини, гра Нідерландів будується навколо одного футболіста - Ар'єна Роббена. Лідер "Баварії" на мундіалі демонструє відмінний футбол. Але на відміну від "небесно-блакитних", у "Помаранчевих" є й інші "козирі": Снейдер, Блінд, Мемфіс. Не забуваймо і про Робіна ван Персі. Форвард після феєрії в матчі Іспанії зменшив оберти. До слова, його участь у майбутньому матчі під великим питанням - ван Персі отруївся.

Цікаво, що Нідерланди на ЧС тричі відігравалися, пропускаючи першими (проти Іспанії, Австралії та Мексики), а от Аргентина у всіх матчах забивала першою.

Зазначимо, що Нідерланди чотири роки тому дісталися до фіналу, де поступилися Іспанії. Аргентина востаннє діставалася фіналу в 1990 році, коли програла Німеччині.

Нагадаємо, що вчора в першому півфіналі Німеччина розгромила Бразилію - 7:1.

23:00 - Аргентина - Нідерланди (Сан-Паулу, "Корінтіанс", суддя: Джюнейт Чакір, Туреччина)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram