>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капелло отримає 32 млн євро за розірвання контракту з Росією

У РФС таких грошей немає

Капелло отримає 32 млн євро за розірвання контракту з Росією
Фото: EPA/UPG

Фабіо Капелло, незважаючи на провал на ЧС-2014, імовірно, продовжить роботу зі збірною Росії. Дон Фабіо має підтримку у "верхівці", окрім того італієць уклав досить вигідний контракт. За рік роботи в Росії Капелло отримує 6,6 млн євро, дострокове ж розірвання угоди обійдеться росіянам у 32 млн євро.

Водночас італійцю належить вислухати чимало критики. Зокрема, за дона Фабіо всерйоз взялися депутати Держдуми. Капелло в жовтні має відвідати парламентські слухання. Від італійського фахівця чекають звіту про те, яким чином він планує покращити гру національної команди.

"Комітет Державної Думи з фізичної культури і спорту запланував на 3 жовтня проведення парламентських слухань на тему підготовки до чемпіонату світу з футболу в Росії 2018 року, на який ми обов'язково запросимо керівництво міністерства спорту РФ і керівництво Російського футбольного союзу та Фабіо Капелло для того, щоб зрозуміти, яким чином і коли дон Фабіо планує покращити гру нашої збірної", - наводить "Р-Спорт" слова голови думського комітету з фізичної культури і спорту Ігоря Ананських.

Зауважимо, ЧС-2018 пройде в Росії.

Нагадаємо, що у Бразилії на світовій першості команда під керівництвом Капелло не змогла вийти з групи, посівши третє місце після Бельгії та Алжиру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram