>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Аргентина дотисла Швейцарію в овертаймі

Мессі і ді Марія билися до кінця

Аргентина дотисла Швейцарію в овертаймі
Фото: EPA/UPG

Збірна Швейцарії не дотерпіла двох хвилин до серії пенальті в матчі з Аргентиною. Південноамериканців знову виручив Мессі, який організував єдине взяття воріт Бенальо.

Підопічні Хітцфельда, незважаючи на поразку, цю гру можуть занести собі в актив. На тлі грізного суперника швейцарці виглядали непогано. Перший тайм загалом пройшов під диктування європейців. Швейцарці організовано оборонялися і проводили гострі контратаки. Але Ромеро на останньому рубежі впорався з ударами Мехмеді, Джаки і Шачирі.

Після перерви Аргентина перехопила ініціативу. Південноамериканці, за рахунок великої переваги у швидкості, втиснули суперника в їхню штрафну. Моменти біля воріт Бенальо посипалися як з рогу достатку. Лише Мессі не реалізував трьох 100% моментів. Окрім того, могли забивати Паласіо, Гаго і Гарай.

У доданий час Швейцарії вдалося відсунути гру від свого штрафного - аргентинці явно втомилися. Особливо Мессі! Але в Аргентини був ще один козир - двожильний ді Марія тягнув команду вперед. На початку другого овертайму Анхель завдав трьох ударів по воротах Бенальо, але марно. Нарешті на 118 хвилині ді Марія домігся свого, несильним ударом розпечатавши ворота суперника. Допоміг партнеру відзначитися Мессі. Лео, перехопивши м'яч у центрі поля, протягнув його до штрафного й елегантно викотив м'яч під удар Анхелю.

У час, що залишився, Швейцарія створила біля воріт суперника три (!) гольові моменти, але Аргентина вистояла.

Аргентина – Швейцарія 1:0

Гол: ді Марія, 118

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram