>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нігерія помучила Францію, але здалася

Практично 60 хвилин ігрового часу "суперорли" домінували в матчі з "триколірними"

Нігерія помучила Францію, але здалася
Фото: EPA/UPG

Збірна Франції обіграла Нігерію пробилася до чвертьфіналу. "Суперорли" гідно билися, але удача посміхнулася європейській команді. Перший тайм пройшов під диктовку Нігерії. "Суперорли" регулярно проривалися по флангах, але діючий на вістрі Еменіке тільки раз зумів позбутися опіки Варана і пробити Ллоріс. На біду африканців в цей момент лайнсмен підняв прапор, і взяття воріт було скасовано.

У другому таймі Франція, нарешті, прокинулася. Однак і Нігерія не думала здаватися. У підсумку, більша частина другої половини пройшла на зустрічних курсах. Ключовий момент матчу, ймовірно, стався на 62-й хвилині: Дешам замість малоефективного Жиру кинув у бій Грізмана. В результаті заміни Бензема перемістився з флангу атаки в центр і гра "Трикольорових" змінилася. У Кеші такого "джокера" в рукаві не виявилося. Навпаки, на 58-й хвилині наставник Нігерії змушений був замінити Оназі. Опорний півзахисник отримав травму, а Габріель, який вийшов на заміну, в гру не вписався.

Отримавши перевагу в центрі поля, Франція повільно, але впевнено почала тиснути опонента. Еньяма, блискуче грав на лінії, врятував свою команду в трьох моментах. Але на 80-й хвилині голкіпер «суперорлам» схибив. Після його помилки на виході Погба акуратно переправив м'яч у порожні ворота.

Африканці пропустили гол і остаточно знітилися. Поставив крапку в матчі Грізман, що змусив Йобо зрізати м'яч у свої ворота.

Франція - Нігерія 2:0

Голи: Погба, 80, Йобо, 90 (автогол)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram