>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капелло: ми не пройшли далі через арбітрів та лазера, яким засліпили нашого воротаря

Дон Фабіо вважає, що провів хорошу роботу

Капелло: ми не пройшли далі через арбітрів та лазера, яким засліпили нашого воротаря
Фото: EPA/UPG

Збірна Росії, яка не зуміла виграти у Алжиру (1:1), покидає чемпіонат світу. Під керівництвом самого дорого тренера ЧС росіяни не здобула на мундіалі жодної перемоги. Однак Фабіо Капелло заявив, що він провів хорошу роботу:

"Сьогодні помилок не було. Ми могли перемогти. Їхній воротар двічі відбивав важкі м'ячі. Можу поскаржитися на суддівство у матчі з Бельгією. Все скінчилося, і я можу це сказати. У матчі з Алжиром нашого воротаря 10 хвилин сліпили лазером. Яка реакція на лазерну указку? Акінфєєва засліпили і пропустив. Є фотографії та відеоматеріали. Я приймаю поразку. Але лазер - це факт. Йому сліпили очі. Він пропустив. Це не відмовки, а факти. Коли ми погано граємо, я визнаю.

Фото: EPA/UPG

Я не готував склад на ЧС-2018. Я готував команду на сьогодні, а не на завтра. У Алжиру відмінна команда. Є якість і сила. Всі гравці виступають у провідних чемпіонатах. Алжир добре зіграв. І я ніколи не бачив такого високого рівня на Чемпіонаті світу. Ми пакуємо валізи, бо вчинили дрібні помилки, які дорого нам обійшлися.

Звісно, я продовжу роботу у збірній Росії, якщо мене захочуть і далі бачити. Я провів хорошу роботу. Англію вивів у плей-оф після пропущеного Euro-2008. Росію вивів на ЧС вперше за 12 років".

Нагадаємо, напередодні ЧС РФС продовжив контракт з Капелло до закінчення ЧС-2018, який відбудеться в Росії.

Додамо, що Алжир вперше у своїй історії пробився в плей-оф.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram