>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко: Пулєв, не хочеш битися, сиди вдома

Володимир готовий боксувати у вересні з іншим супертяжем

Кличко: Пулєв, не хочеш битися, сиди вдома
Фото: EPA/UPG

У середу в Гамбурзі відбулася прес-конференція за участю чемпіона WBA/WBO/IBF/IBO Володимира Кличка (62-3, 52 КО) та болгарського суперваговика Кубрата Пулєва (20-0, 11 КО), який є обов'язковим претендентом на титул IBF. Під час спілкування з журналістами Кубрат влаштував невеликий скандал, висунувши низку претензій Кличкові. Зокрема, Пулєв зажадав, щоб Володимир проходив допінг-тести за "олімпійською системою" (аби допінг-офіцери могли перевірити Володимира будь-коли).

Українського чемпіона такі претензії обурили:

"Допінг-тести? Почнемо з того, що я майже впевнений: ідея цієї розмови виходить зовсім не від Пулєва. Все йде від Зауерланда, промоутера Кубрата, людини, яка чомусь відчуває до мене та мого брата давню стійку неприязнь. А тому він і його команда весь час намагаються мене дискредитувати як тільки можуть. Пулєв охоче грав цю роль - адже це було, по суті, так зване промивання мізків.

У якийсь момент це мене зачепило, і я йому відповів: "Якщо не хочеш боксувати, сиди вдома! Поганому танцюристу щось заважає?". Якщо 6 вересня йому щось завадить вийти на ринг, у мене знайдеться інший суперник, якого ми, у випадку відмови болгарина, активізуємо.

Пулєв зовсім не слабкий. Подивившись на його любительську кар'єру, на його двадцять професійних боїв без поразок, зокрема, з такими грізними суперниками, як Олександр Дмитренко, Олександр Устинов, Тоні Томпсон, в цьому може переконатися будь-хто. Як на мене, у Пулєва є якості справжнього бійця. Він дійсно знає, як битися з високими боксерами, як користуватися своєю швидкістю, своєю вагою, своїм не дуже зручним для мене зростом".

Нагадаємо, бій Кличко - Пулєв відбудеться 6 вересня в Гамбурзі (Німеччина).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram