>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пулєв: Кличко повинен пройти додаткові допінг-тести

Кубрат намагається вивести українця із себе?

Пулєв: Кличко повинен пройти додаткові допінг-тести
Фото: EPA/UPG

У середу в Гамбурзі відбулася прес-конференція за участю чемпіона WBA/WBO/IBF/IBO Володимира Кличка (62-3, 52 КО) та болгарського суперваговика Кубрата Пулєва (20-0, 11 КО), який є обов'язковим претендентом на титул IBF. Під час спілкування з журналістами Кубрат влаштував невеликий скандал, висунувши низку претензій Кличкові. Зокрема, Пулєв зажадав, щоб Володимир проходив допінг-тести за "олімпійською системою" (аби допінг-офіцери могли перевірити Володимира будь-коли).

Зауважимо, що згідно з контрактом між Пулєвим, промоутерською компанією Sauerland Event і телеканалом ARD, болгарського боксера регулярно перевіряють на наявність в організмі заборонених препаратів.

"Це несправедливо, якщо Кличко не проходитиме ті самі тести, що й я" - заявив болгарин.

Володимир Кличко на це зазначив, що бій проходитиме згідно з правилами німецької федерації:

"Ми будемо боксувати згідно з правилами Німецької федерації боксу, яка проводить контроль спортсменів після бою. Той факт, що кількох боксерів спіймали на вживанні допінгу, є доказом того, що ці тести працюють".

"Компанія Sauerland намагається просто дискредитувати Володимира. Це їхня традиційна поведінка", - додав Бернд Бенте, менеджер Кличка.

Нагадаємо, бій Кличко - Пулєв відбудеться 6 вересня в Гамбурзі (Німеччина).

Зауважимо, що напередодні бою Кличко - Повєткін менеджери російського боксера також наполягали на проведенні "свого" допінг-тесту. Водночас Маріуша Ваха, ще одного попереднього суперника Володимира, після бою з українцем викрили у вживанні заборонених препаратів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram