>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шачирі зробив перший швейцарський хет-трик на ЧС

Можливо, тепер Пеп Гвардіола змінить свою думку

Шачирі зробив перший швейцарський хет-трик на ЧС
Фото: EPA/UPG

Півзахисник збірної Швейцарії Джердан Шачирі в матчі проти Гондурасу зробив хет-трик. Завдяки класній грі Шачирі швейцарці пробилися в 1/8 фіналу ЧС. Першим суперником команди Хітцфельда в плей-оф буде збірна Аргентини.

"Це буде чудовий матч. Ми розуміємо, що не є фаворитами, однак зробимо все від нас залежне. У футболі можливе все. Звичайно, я дуже задоволений тим, що зробив хет-трик - таке буває не щодня. Було багато розмов про погоду, але нам вдалося впоратися з цим. Я дуже задоволений, як ми зіграли. Ми хотіли показати гарний футбол, і нам це вдалося. Без партнерів я не забив би трьох м'ячів. Я дуже пишаюся тим, як провів цей матч", - розповів Шачирі після матчу.

Джердан відзначився голами на 6-й, 31-й та 71 хвилинах зустрічі. Цей хет-трик став першим в історії збірної Швейцарії і другим на бразильському мундіалі. Автором першого став одноклубник Джердана по "Баварії" Томас Мюллер. Німець засмутив збірну Португалії.

Зауважимо, що 22-річний Шачирі довірою наставника "Баварії" Пепа Гвардіоли не користується. У минулому сезоні швейцарець узяв участь лише у 17 іграх за клуб (6 голів). Водночас у сезоні 2012/13 Юпп Хайнкес довіряв Джердану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram