>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луганська "Зоря" переїде в Запоріжжя

У єврокубках команда гратиме в Києві

Луганська "Зоря" переїде в Запоріжжя

Луганська "Зоря" базуватиметься в Запоріжжі. Про це в інтерв'ю клубній прес-службі повідомив генеральний директор клубу Сергій Рафаїлов:

"Матч другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти переможця пари "Рудар" (Словенія) -"Лячі" (Албанія), швидше за все, відбудеться в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Поки що триває переговорний процес. Ми вже спілкувалися з керівниками "динамівського" клубу. Взаєморозуміння з ними є.

У чемпіонаті України, швидше за все, будемо і базуватися, і грати в Запоріжжі. Умови для тренувань там непогані. В інших містах, наприклад, які ми подивилися, є місця, де можна проводити ігри, але можливості тренуватися немає. У Запоріжжі ми знайшли два поля нормальної якості, на яких зараз працює наш агроном вже два тижні. Нам йдуть назустріч. Будемо грати на стадіоні "Торпедо", а якщо міська влада дасть добро, то на стадіоні "Славутич Арена".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що "Севастополь", імовірно, буде грати і тренуватися в Кривому Розі. Де будуть приймати своїх суперників "Шахтар", "Металург", "Олімпік" та "Іллічівець", поки не повідомляють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram