>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Беланда: Ребров ввів систему оцінювання на тренуваннях

Гравці тепер працюють з максимальною віддачею

Беланда: Ребров ввів систему оцінювання на тренуваннях
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Футболісти київського "Динамо" зараз перебувають в Австрії, де проходить перший літній збір команди. Марокканський півзахисник Юнес Беланда зазначив, що під керівництвом Сергія Реброва йому працюється комфортно:

"Ребров - з покоління нових тренерів, він краще розуміє, що потрібно гравцям і відповідно до цього планує тренування. Окрім того, була введена система оцінювання футболістами навантаження під час тренувань, що говорить про те, що тренерський штаб, дійсно, хоче бачити, що гравцям підходить, і тому ми працюємо з максимальною віддачею.

Ребров у мене повірив, і це додало мені додаткової мотивації у вирішальних матчах з українськими грандами. Всім відомі мої найкращі якості, але коли головним тренером був Олег Блохін, я знав, що він може поміняти мене і в перерві, і на 30-й хвилині, і на 60-й, тому в мене не було впевненості в собі.

Відпустка? Я провів її в Марокко. Нам дали свого роду "домашнє завдання", тобто, програму, яку потрібно було виконувати під час відпочинку. Я її виконав не на всі сто відсотків, але значну частину зробив, тому можу сказати, що приїхав на збір підготовленим".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram