>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко цього року проведе ще один бій, - промоутер

Українець боксуватиме тільки з топ-боксером

Ломаченко цього року проведе ще один бій, - промоутер
Фото: Макс Левин

Чемпіон WBO в напівлегкому дивізіоні Василь Ломаченко (2-1, 1 КО) до кінця цього року проведе ще один поєдинок. Про це заявив віце-президент промоутерської компанії Top Rank Карла Моретті:

"Ломаченко без різниці з ким боксувати, чи то з чемпіоном, чи то з противником з першої десятки. Він хоче битися з найкращим опонентом, якого нам вдасться дістати. Тому над цим доведеться трохи попрацювати.

Ми запропонували йому бій з Расселом, але при цьому сказали, що він не зобов'язаний на нього погоджуватися. Ми дали зрозуміти йому, що він може провести ще пару боїв і тільки потім знову вийти на чемпіонський бій. Але, він наполіг на поєдинку з Расселом і ми пішли на цей крок.

Якби ви сказали комусь раніше, що боксер провів всього два бої на професійному рингу, і боротиметься за чемпіонський пояс, про вас подумали б, що ви божевільний. Але ми вже живемо в іншу епоху, де аматорська кар'єра це великий плюс, і вже немає величезної різниці між рингами".

Нагадаємо, в минулий уїк-енд Ломаченко побив Гері Рассела і завоював чемпіонський пояс WBO. Після бою Моретті зазначив, що Top Rank збирається організувати турнір чемпіонів, в якому візьмуть участь кращі бійці середньої ваги: Ломаченко, Євген Градович (IBF), Ніколас Волтерс (WBA), Ноніто Донейр (суперчемпіон WBA).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram