>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

17 клубів отримали ліцензії на участь у чемпіонаті Прем'єр-ліги

Грають всі!

17 клубів отримали ліцензії на участь у чемпіонаті Прем'єр-ліги
Фото: www.ffu.org.ua

Сьогодні відбулося засідання атестаційного комітету Федерації футболу України, за підсумками якого ліцензії для виступу у Прем'єр-лізі у новому сезоні отримали 17 клубів: 14 команд, які грали в еліті у минулому сезоні та три колективи з Першої ліги ("Олімпік", "Олександрія" та алчевська "Сталь").

Зазначимо, що раніше "Олександрія" та "Сталь" відмовлялися від путівок до елітного дивізіону.

Отримав дозвіл виступати в УПЛ і "Севастополь". Нагадаємо, почесний президент клубу Вадим Новинський заявив, що клуб продовжить своє існування, але буде грати за межами Криму (орієнтовно, у Кривому Розі).

Три проблемних клуби ("Карпати", "Говерла" та "Волинь") також пройшли атестацію. Нагадаємо, перераховані вище клуби мають заборгованість перед футболістами. Деякі гравців, втомившись чекати обіцяного, звернулися в CAS і виграли справи, але клуби не поспішають розраховуватися. Ось і цього разу замість грошей три клуби надали в ФФУ гарантії виконання фінансових зобов'язань у повному обсязі найближчим часом. Комітету ФФУ з атестації клубів цього виявилося достатньо.Найближчим часом дирекція Прем'єр-ліги повинна затвердити склад ліги на наступний сезон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram