>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українець став першим переможцем Вімблдону-2014

Стаховський впевнено виграв свій матч

Українець став першим переможцем Вімблдону-2014
Фото: EPA/UPG

"Зелений Шолом" стартував!

Переможець Роджера Федерера - українець Сергій Стаховський (90-й у світі) - грав так впевнено, що найпершим серед чоловіків завершив свій матч на турнірі 2014 року.

У стартовому матчі суперником нашого гравця став аргентинець Карлос Берлок (43-й), який раніше ніколи не пробивався до другого кола турніру і, якщо говорити відверто, є чистим ґрунтовиком.

Тим часмом як ігровий стиль Стахо створений для трави. Українець трохи нервував на старті поєдинку і навіть дозволив суперникові роздобути брейк-поінт. Але невдовзі Сергій взявся за діло й почав активно брейкувати. У підсумку матч завершився в трьох сетах впевненою перемогою українця - 6:3, 6:3, 6:3.

Рахунок в особистому протистоянні став 3:0 на користь Стаховського.

Зазначимо, що на цьому турнірі Сергій захищає 15% свого рейтингового багажу. І якщо українець не хоче опинитися там, де був до своєї епічної перемоги над Федерером - у другій сотні рейтингу, то йому конче необхідно проходити до третього кола.

А в другому раунді суперником Стахо майже напевно стане сенсація "Ролан Гаррос-2014" Ернест Гулбіс (12-й). Латиш в дуже непростому матчі наразі обігрує естонця Цоппа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram