>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці збірної Росії: граємо непогано, але результату - немає

Капелло порадив своїм підопічним не вішати носа

Гравці збірної Росії: граємо непогано, але результату - немає
Василий Березуцкий
Фото: EPA/UPG

У неділю збірна Росії програла Бельгії (0:1) у 2 турі групового турніру ЧС. Єдиний м'яч у грі на 88-й хвилині провів Дівок Ориджі. Тепер для виходу в 1/8 фіналу росіянам необхідно в останньому турі обіграти Алжир.

Після поразки від Бельгії російські футболісти не приховували свого розчарування.

Капітан команди Василь Березуцький упевнений, що в матчі з Алжиром удача повернеться до росіян обличчям:

«Матч вийшов складним, крім того, було гаряче і доволі задушливо. Жоден футболіст не скаже, що поразка справедлива, якщо тебе, звичайно, не "возять" усі 90 хвилин. Ви ж бачили, що другий тайм був за нами - пропустити за три хвилини до кінця за таких обставин ще образливіше.

Пропущений гол? Там була тактична помилка, подробиць якої не розповідатиму - хто бачив, той бачив. У підсумку я залишився один проти двох суперників, причому довелося зміщуватися у фланг. Допомогти, на жаль, не зумів.

Настрій, звичайно, жахливий, але боротися ми будемо до кінця. Шанси в кожному разі залишаються. Сподіваюся, що в третій грі удача обернеться нарешті до нас обличчям".

Півзахисник збірної Олександр Самедов заявив, що практично всю гру його партнери вміло стримували натиск суперника:

«У Бельгії швидка і сильна група атаки. Ми пішли вперед, втратили м'яч, і суперники скористалися цим. Установка була - насамперед не дати розбігтися їхній групі атаки. Я мус не тільки діяти активно попереду, а й допомагати оборонятися проти Азара. Протягом майже всього матчу ми давали собі раду, але в кінцівці... Навіть не знаю, яку оцінку можна поставити Росії. Але хвилювання менше, ніж у першому матчі».

Диспетчер Росії Олег Шатов вірить у краще:

«У нас так часто виходить. Граємо погано - є результат. Граємо добре - результату немає. Матч забудеться, а рахунок залишиться. Але ми будемо вірити в краще. Вітсель пообіцяв, що бельгійці переможуть Корею. А нам до снаги здолати Алжир. Будемо битися до кінця. Багатьом із нас не вистачає досвіду. Після Бразилії всі явно додамо, але хочеться вийти з групи вже зараз. Ні до кого немає претензій. Тільки до самих себе. У кінцівці слід було грати так само агресивно, як усі попередні 85 хвилин.

Капелло? "Не вішати носа, хлопці. У нас усе попереду. Ми ще вийдемо з групи», - сказав тренер після матчу. І подякував за хорошу гру».

Ще один півзахисник Віктор Файзулін зазначив, що росіянам не вистачило свого Азара:

«Не вдалося забити, але багато що сьогодні вдалося. Створювали моменти, але не забили. Головний висновок - у нас не знайшлося такого гравця, як Азар, який зміг би накрутити в кінцівці. Фабіо Капелло сказав, що не все втрачено, що потрібно зробити правильні висновки».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram