>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

В українському списометанні швиденько знайшлася заміна Ребрик, яка залишилася в Криму

Збірна України стала шостою на командному чемпіонаті Європи

Наші легкоатлети посіли шосте місце на командному чемпіонаті Європи з легкої атлетики, який у вихідні проходив у німецькому Брауншвейзі. Українці "залізно" зберегли прописку в Суперлізі.

В індивідуальних видах наші атлети тричі здобували перемоги, чотири рази були другими та зайняли п'ять третіх сходинок.

Зауважимо, що в метанні списа Ганна Гацько-Федусова, яка сиділа за спиною у Віри Ребрик, майже на метр поліпшила свій особистий рекорд - 63.01 м.

Нагадаємо, Україна не змогла забезпечити Ребрик комфортний переїзд з окупованого Криму, і спортсменка вирішила змінити громадянство на російське. Проте у Брауншвейзі Віри не було, а Росію представляла Вікторія Сударишкіна, яка стала лише четвертою.

Переможцями командного чемпіонату Європи серед наших стали: Андрій Проценко (стрибки у висоту), Ганна Рижикова (400 метрів з бар'єрами), жіноча естафетна команда 4х400 метрів у складі Дарини Приступи, Ганни Рижикової, Христини Стуй та Ольги Земляк.

Другі місця посіли: Ольга Саладуха (потрійний стрибок), Ганна Гацько-Федусова (метання списа), Оксана Окунєва (стрибки у висоту), Наталія Погребняк (200 м)

Треті місця посіли: Ольга Ляхова (800 м), Ольга Земляк (400 м), Максим Богдан (метання списа), Наталія Прищепа (1500 м), Віктор Кузнєцов (потрійний стрибок).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram