>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Команда ветеранів готова стати 16-м колективом Прем'єр-ліги

Вакантне місце в еліті досі пустує

Команда ветеранів готова стати 16-м колективом Прем'єр-ліги
Фото: sport-xl.net

Колишній воротар київського "Динамо" і президент ПФЛ Святослав Сирота на своїй сторінці в Facebook написав, що ветерани готові виручити Прем'єр-лігу і заявитися в елітний дивізіон.

"Федерація та Прем'єр-ліга шукають 16-ю команду. Вчора відбулися збори хлопців, які попросили озвучити, що є команда, яка готова брати участь у Прем'єр-лізі. І фінансово, і спортивно.

Переважно вона складається з колишніх футболістів. Але, якщо є проблема з пошуком команди, яка готова грати, то ми можемо подати руку допомоги і готові грати під будь-яким брендом.

Для зацікавлених, до складу команди входять Косівський, Кардаш, Костишин, Цихмейструк, Уляніцький, я. Думаю, погодяться грати і багато інших ветеранів.

Шановні клуби, федерація, ліга! Якщо не зможете знайти учасника, то ми готові. І точно не знімемося посеред сезону", - написав Сирота.

Нагадаємо, в наступному сезоні в УПЛ має грати 16 команд, але зараз є тільки 15 колективів. Лідери Першої ліги ("Олександрія" та "Сталь") від підвищення в класі відмовилися. Чернігівська "Десна" і кіровоградська "Зірка" взяли час на роздум. Президент Прем'єр-ліги Віталій Данилов раніше заявив, що до кінця червня ліга буде повністю укомплектована.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram