>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Група А: Хорватія "відгондурасила" Камерун

"Леви" у Бразилії грати в футбол не хочуть

Група А: Хорватія "відгондурасила" Камерун
Фото: EPA/UPG

Збірна Хорватії, здобувши у першому турі приз глядацьких симпатій, каменя на камені не залишила від Камеруну. "Неприборкані леви", зі скандалом приїхавши на мундіаль (Ето` О і Ко вибивали собі підвищені преміальні за ЧС), знову розчарували.

Результат зустрічі вирішили наперед ще в першому таймі. Балканці впевнено контролювали перебіг матчу і вже на 11-й хвилині відкрили рахунок. Невтомний Оліч забив свій перший м'яч на мундіалі. Камерун спробував перехопити ініціативу, але без Ето `О гра в атаці у африканців абсолютно не клеїлася. На 40-й хвилині підвів "левів" Сонг. Півзахисник "Барселони" в центрі поля вдарив у спину Манджукіча - червона картка.

У другому таймі Хорватія добила суперника. Спершу Перішич, перехопивши м'яч, увірвався в штрафну і вразив ближній кут воріт Ітанжа. Потім дублем відзначився Манджукіч.

Даріо Срна провів на полі весь матч, Едуардо на 69-й хвилині замінив Оліча.

Таким чином, після двох турів у квартеті А перемагають Бразилія і Мексика - по 4 очки. У Хорватії в активі 3 пункти, Камерун очок не набирав. В останньому турі Мексика битиметься з Хорватією, а Бразилія зіграє з Камеруном.

Хорватія – Камерун 4:0

Голи: Оліч, 11, Перішич, 48, Манджукіч, 61, 73

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram