>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росія індивідуально сильніша тільки за Гондурас, - колишній гравець "Спартака"

Булатов радить не обманювати себе

Росія індивідуально сильніша тільки за Гондурас, - колишній гравець "Спартака"
Фото: EPA/UPG

Футболісти збірної Росії в індивідуальному плані поступаються практично всім своїм "колегам" на мундіалі. Такої думки дотримується екс-півзахисник московського "Спартака" і збірної Росії Віктор Булатов.

"Оцінка гри з Кореєю? Чотири з мінусом можна поставити. Зважаючи на виконавчу майстерність, ми поступаємося практично всім командами - Коста-Риці, Гані... В індивідуальному плані ми нікого не перевершуємо. Ну, можливо, Гондурас.

Головне, що ми взагалі поїхали на ЧС, що вболівальники можуть повболівати за збірну. Ми є на цьому святі, є емоції, інтерес, люди ночами не сплять. Не потрібно бути вимогливими і обманювати самих себе. Всі три команди в нашій групі мають шанси на вихід у плей-офф. Виходить у нас 33% на вихід з групи", - заявив Булатов в ефірі "Година футболу".

Нагадаємо, сьогодні вночі Росія зіграла внічию з Кореєю - 1:1. У наступному турі підопічні Капелло зіграють з Бельгією, а завершать груповий турнір матчем проти Алжиру. Зазначимо, що Росія вийшла у фінальну частину ЧС вперше з 2002 року. До плей-оф ЧС росіяни ще жодного разу не пробивалися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram