>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець "Динамо" виручив Швейцарію, Бензема розбив Гондурас

Мехмеді провів відмінний тайм

Екс-гравець "Динамо" виручив Швейцарію, Бензема розбив Гондурас
Фото: EPA/UPG

У неділю відбулися матчі першого туру ЧС в групі Е. Збірна Швейцарія в наполегливому поєдинку вирвала перемогу в Еквадору. Героєм зустрічі став екс-нападник київського «Динамо» Адмір Мехмеді. Перша половина матчу пройшла під диктовку південноамериканців. На 22 хвилині після «стандарту» Валенсія відкрив рахунок.

Однак після перерви гра кардинально змінилася. Оттмар Хітцфельд, випустивши на заміну Мехмеді, не прогадав. Нападник «Фрайбурга» перевернув гру Швейцарії в атаці. Адмір не тільки сам забив (головою після кутового), а й створив для партнерів кілька відмінних моментів. Розв'язка матчу настала на третій компенсованій хвилині. Сеферович (ще один гравець, якого Хітцфельд випустив на заміну. Браво, Оттмаре!) в контратаці переправив м'яч у ворота Еквадору. Зазначимо, що десять секунд перед тим Арройо проґавив чудовий момент, давши можливість Швейцарії провести контратаку.

В іншому матчі групи Франція не без проблем переграла Гондурас. Представники Центральної Америки практично весь тайм відбивалися, але до перерви не дотягнули. На 45 хвилині Погба заробив пенальті, який реалізував Бензема. У цьому ж епізоді другого «гірчичника» отримав Паласіо. На 48 хвилині Франція забила другий (доволі курйозний) м'яч. Крапку в матчі поставив той самий Бензема.

Швейцарія - Еквадор - 2:1

Голи: Мехмеді, 48, Сеферович, 93 - Е.Валенсія, 22

Франція - Гондурас - 3:0

Голи: Бензема, 45 (з пенальті), 72, Валладарес, 48 (автогол)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram