>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Таврії": ми готові виступати в чемпіонаті Криму

В Україні сімферопольці не гратимуть

 Гендиректор "Таврії": ми готові виступати в чемпіонаті Криму
Александр Бойцан
Фото: www.footboom.com

Сімферопольська "Таврія" готова виступати в чемпіонаті Криму. Про це повідомив гендиректор клубу Олександр Бойцан:

"Я досі є гендиректором "Таврії". До новоствореного клубу "Скіф" відома сімферопольська команда не має жодного стосунку. Це дві різні юридичні особи, одна з яких діє за українським законодавством, а друга - за російським.

7 червня ми могли вирішити проблему переходу під прапори РФС, а отже, і збереження великого футболу в Криму раз і назавжди, але питання довелося відкласти. Вважаю, що це мудре рішення. Попереду чемпіонат світу. На цьому форумі зберуться всі чиновники, і ми сподіваємося, спільними зусиллями вони знайдуть точки дотику. Не дозволити грати сімферопольському клубу - це ж не тільки викинути його з футболу, а й позбавити улюбленої гри багато тисяч уболівальників і хлопчаків, які мріють стати гравцями рідної кримської команди.

Якщо ФФУ, ФІФА та УЄФА не підуть нам назустріч, "Скіф" готовий виступати в чемпіонаті Криму. Зараз ми всі перебуваємо в очікуванні, зокрема і футболісти "Таврії". Гравці чесно відпрацювали свої контракти, вони у відпустці, і кожен із них має право вибору".

Нагадаємо, кримські футбольні клуби ("Севастополь", "Таврія") були закриті, водночас Росія ініціювала створення на півострові п'яти нових команд ("Скіф" замінив "Таврію" в Сімферополі). Однак ФІФА заборонила РФС реєструвати кримські клуби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram