>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росія втратила свого ватажка

Широков повернеться на поле тільки в листопаді

Росія втратила свого ватажка
Фото: faeri.ru

Чемпіонат світу в Бразилії пропустить ще один знаковий футболіст. Лідер збірної Росії Роман Широков через травму не зіграє на мундіалі.

Понад те, у гру Широков (кращий футболіст Росії останніх п'яти років) повернеться лише в листопаді. Про це заявив хірург-ортопед Юссі Рантанен, який робив операцію півзахисникові:

"Операція пройшла дуже добре, тому що ахіллесове сухожилля порване лише частково. Відновлювальний період буде значно коротшим за часом, ніж у разі повного розриву. За умови дотримання режиму і реабілітації відповідно до розробленого плану лікування Роман Широков повернеться до тренувань у листопаді".

Зазначимо, Роман отримав травму в товариському матчі Росії зі збірною Марокко. Уявити збірну Росії без Широкова складно. Фабіо Капелло покладав на Романа величенні надії - саме Широков вів гру команди в центрі поля. Для Романа цей мундіаль був останньою можливістю зіграти на ЧС. Влітку футболісту виповниться 33 роки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що через травми ЧС у Бразилії пропустять Вальдес, Фалькао, Стротман, Монтоліво, Рібері, Граньє і Дебюші. Також під питанням участь Луїса Суареса і Кріштіану Роналду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram