>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росія та Корея зіграють у місті, яке "хворе" на свинячий грип

Бразилія попереджає туристів

Росія та Корея зіграють у місті, яке "хворе" на свинячий грип
Фото: terrikon.com

Жителі бразильської Куяби побоюються епідемії свинячого грипу і страйку медичних працівників. Зазначимо, що саме в цьому місті перший свій матч на мундіалі проведе збірна Росії. 18 червня підопічні Капелло битимуться з Південною Кореєю.

За даними Департаменту охорони здоров'я штату Мату-Гроссу у 2014 році в регіоні було зареєстровано 24 випадки захворювання на "свинячий грип", з них 12 (сім - у Куябі) - завершилися летальним результатом. При цьому, як стверджують співробітники медичних центрів Куяби, офіційна статистика не відповідає дійсності, і кількість людей, які померли у 2014 році в Мату-Гроссу від свинячого грипу, - значно вища.

Департамент охорони здоров'я штату випустив заяву, в якій повідомив, що спалахів епідемії свинячого грипу найближчим часом не буде. Проте в Куябі були вакциновані 80 тисяч осіб.

Окрім того, під час чемпіонату світу жителі Куяби та туристи, які приїдуть до міста, можуть зіткнутися зі страйком працівників медицини, які вимагають підвищення заробітної плати на 10%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram