>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЛеБрон Джеймс знищив "Сан-Антоніо" у другій фінальній битві

У Маямі суперники зустрінуться 11 і 13 травня

ЛеБрон Джеймс знищив "Сан-Антоніо" у другій фінальній битві
Фото: EPA/UPG

"Шпорам" не вдалося розвинути свій успіх у фінальній серії проти "Маямі". Господарі якісно розпочали другий домашній поєдинок. Хороша реалізація (11 із 19 кидків) разом із втратами "Хітс" (8 у першій чверті) дозволили "Сан-Антоніо" піти на першу перерву з 8 очками переваги.

Однак у другій чверті нагадав про себе ЛеБрон Джеймс. Кращий гравець НБА, набравши 11 очок, "з'їв" перевагу господарів. На велику перерву команди пішли за рівного рахунку, влаштувавши у другій половині матчу гойдалки. Після великої перерви лідер змінювався 15 разів, і ще 9 разів рахунок був рівним. В основному гойдалки влаштовував Джеймс. За третю чверть ЛеБрон реалізував 6 із 7 кидків.

В останній чверті далося взнаки напруження - жодна команда не могла створити пристойний ривок, і майже весь час розрив між суперниками не перевищував 3 очок. Кріс Бош реалізував далекий кидок трохи більш ніж за хвилину до кінця матчу, подарувавши "Маямі" двоочкову перевагу. В атаці у відповідь Жинобілі припустився втрати. Після того як Джеймс реалізував тільки один із двох штрафних. Але Жинобілі знову схибив. Цього разу аргентинець не зумів реалізувати кидок із середньої дистанції.

«Сан-Антоніо» - «Маямі» 96:98 (26:19, 17:24, 35:34, 18:21)

СА: Паркер (21 + 7 передач), Жинобілі (19), Данкан (18 + 15 підбирань), Діао (7 + 10 підбирань).

М: Джеймс (35 + 10 підбирань), Бош (18), Льюїс (14), Вейд (14 + 7 підбирань + 5 втрат).

Рахунок у серії: 1-1.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram