>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: "Дніпро" потребує посилення

Селекціонери вже отримали завдання від нового тренера

Маркевич: "Дніпро" потребує посилення
Фото: Дмитрий Неймырок

Мирон Маркевич очолив "Дніпро" й поставив перед клубними селекціонерами завдання знайти виконавців у кожну лінію. Посилення не потребує тільки напад.

"Ми готуємося до Ліги чемпіонів. У нас 29 липня перша гра, до неї і тренуємося. Думаю, інші команди, які гратимуть у єврокубках, теж готуються до своїх матчів. А як інакше, коли незрозуміла ситуація з українським чемпіонатом?

У "Дніпра" є селекційний відділ, який аналізує інформацію, а потім мені надасть кандидатури. Попросив, щоб цей процес не затягували. Скажімо, Мазух пропустить три матчі чемпіонату, на його місце треба когось шукати. Взагалі є проблеми, які треба вирішувати. Звернувся до селекційного відділу з проханням постаратися, щоб на другий збір ми їхали з гравцями, які будуть у нашій команді.

Посилювати потрібно кожну позицію, за винятком, мабуть, нападу. А так, захисники і передня лінія вимагають посилення. У нас є тільки два опорні хави - Ротань і Канкава. Вони добре грають у відборі, ще треба когось на випадок травми або перебір карток. Потрібно також шукати крайніх хавів і плеймейкера, тому що Джуліано то хоче грати, то не хоче.

Коноплянка? Спілкувався з ним, судячи з цієї розмови, Коноплянка повинен залишитися. Але, подивимося, що буде пізніше", - цитує Маркевича "Львівська газета".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram