>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Будівельнику" сподобалося грати в Євролізі

Кияни відчули смак великої гри

"Будівельнику" сподобалося грати в Євролізі
Фото: budivelnyk.ua

Київський "Будівельник" хоче наступного сезону продовжити виступ в Євролізі. Про це повідомив генеральний менеджер "будівельників" Гедимінас Навінскас в інтерв'ю клубній прес-службі:

"Ми змогли захистити титул чемпіона Суперліги, здобули Кубок України і зупинилися за крок від півфіналу Єврокубка. Звичайно, в цілому керівництво команди вважає, що сезон вийшов зі знаком плюс. Разом з тим, ми чудово розуміємо, що можна було краще виступити в Євролізі. Ми дійсно вірили, що могли вийти в топ-16, навіть, незважаючи на дуже складну групу і присутність у ній двох із чотирьох майбутніх учасників "Фіналу чотирьох". У нас були для цього гарні шанси і, напевно, занадто багато вирішив наш провал в Парижі проти "Нантерра". Нам не вистачило досвідчених гравців, з матчами Євроліги за плечима.

З великою ймовірністю Айнарс Багатскіс залишиться в клубі. У Айнарса є дійсний контракт з "Будівельником" і ми сподіваємося, що він продовжить роботу. Те саме стосується і його помічників.

Євроліга? Зі свого боку ми зробили і продовжуємо робити для цього все можливе, але в цьому питанні дуже багато залежатиме від того, чи буде в Україні безпечно. Ми хочемо запевнити їх, що докладемо максимум зусиль, щоб грати на найвищому рівні і зібрати сильну команду. Інша справа, що далеко не все залежить від нас...

Звичайно, саме Євроліга є нашим головним орієнтиром. Далі - подивимося. У будь-якому разі, навіть за найгірших обставин ми однозначно матимемо сильну команду, яка муситиме виграти десяте чемпіонство тут, в Суперлізі".

Нагадаємо, минулого сезону "Будівельник" вперше брав участь у Євролізі. На груповій стадії "будівельники" поступилися московському ЦСКА, "Барселоні", "Нантерру".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram