>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Булатов, закривши "Спортивні арени України", заощадить 2 млн гривень

Нинішньому міністру "кормушки" колишньої влади не потрібні

Булатов, закривши "Спортивні арени України", заощадить 2 млн гривень
Фото: Макс Левин

На засіданні Кабінету Міністрів України 27 травня було ухвалено рішення про ліквідацію концерну "Спортивні арени України", а також про звільнення генерального директора організації Сергія Симака, у зв'язку із закінченням строків його контрактних зобов'язань. Раніше керівництво концерну заявляло про тиск з боку уряду.

Ліквідація концерну дозволить щорічно економити понад 2 млн грн, повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту України.

Зауважимо, що до держконцерну, створеного під Євро-2012, входили НСК "Олімпійський", "Арена Львів" та київський "Палац Спорту". Тепер цими об'єктами держава керуватиме  без посередників. На думку чиновників міністерства, ліквідація підприємства дозволить не тільки заощадити, але і більш ефективно експлуатувати спортивні арени.

"Рішенням про ліквідацію Держконцерну "Спортивні арени України" ми закриваємо одну з "кормушок" попередньої влади. У своїй роботі ми керуємося принципами прозорості, публічності і справедливості, тому ми не здивовані, що це рішення викликає таке невдоволення та опір. Представники попередньої влади ще не звикли, що всякі "розпили" та "наглядачі" залишилися в минулому", - цитує міністра спорту Булатова "Урядовий портал".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram