>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Захисник "Шахтаря" і збірної України поїхав відпочивати у Крим

Після фрази "він образив моїх всіх" від Ракицького можна було й не такого очікувати

Захисник "Шахтаря" і збірної України поїхав відпочивати у Крим
Фото: shakhtar.com

Провідний захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький розповів клубній прес-службі, що для відпочинку обрав Крим.

"Відпочиваю в Ялті. Ми вирішили поїхати машиною, тому на трасі Донецьк - Маріуполь були деякі труднощі на блокпостах. Зате кордон на в'їзді до Криму перетнули без проблем.

Щоліта приїжджаємо сюди. Це у нас вже, можна сказати, сімейна традиція. Цього року, звичайно, відпочивальників менше, ніж зазвичай. Ну а так усе добре. До 10 червня планую повернутися в Донецьк", - сказав Ярослав.

Нагадаємо, що Ракицький на піку інформаційних війн між "Динамо" і "Шахтарем" запам'ятався фразою "він образив моїх всіх". Сказана вона була на адресу голкіпера "Динамо" Олександра Шовковського.

Історія трапилася після гучного сеансу "ваксотерапії", коли суддя Юрій Вакс помилково видалив гравця киян Дениса Гармаша. Після закінчення матчу Шовковський нібито прокричав: "Ви, донецькі..."

Наступного дня Ракицький згадував: "І далі пішов такий мат, що я навіть не наважуюся повторити. Поруч був я, Саша Кучер, Андрій П’ятов... Хто йому дав право так поводитися? У цій ситуації Шовковський образив усе, що я люблю. Він образив моє місто, мого президента, мого тренера, моїх партнерів по команді, моїх усіх!"

"А тепер нам доведеться їхати у збірну, разом захищати честь країни. Як він збирається дивитися в очі гравцям "Шахтаря" після своїх слів? Можливо, йому є сенс вибачитися?.. Тому що ми - №1. Ми просто сильніші. Тому що ми - "Шахтар", ми - Донбас", - пояснював Ракицький.

Нагадаємо, Крим був анексований Росією за підсумками "референдуму під дулами", який відбувся 16 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram