>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Старт Прем'єр-ліги можуть перенести, - Попов

У червні президенти клубів повинні розставити всі крапки над "i"

Старт Прем'єр-ліги можуть перенести, - Попов
Анатолий Попов
Фото: shahta.org

Наступний сезон в українській Прем'єр-лізі стартує 26 липня. Перенесення чемпіонату на вересень у ФФУ не розглядають. Про це повідомив перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов.

«Вересень? Ні, у нас такої далекої перспективи немає. Старт чемпіонату України затверджено на 26 липня, а напередодні початку чемпіонату пройде Суперкубок. Можливе коректування в термінах зі зміщенням початку першості трохи далі, залежно від ситуації. Але про перенесення чемпіонату на вересень питання не порушували.

На ухвалення рішення впливатиме ситуація, проте це питання однаково буде розглядатися найближчим часом. Буде затверджена дата старту, щоб команди могли орієнтуватися у своїй підготовці.

У червні відбудуться збори учасників Прем'єр-ліги, в якому візьмуть участь вищі органи правління. Там ухвалять структуру чемпіонату: кількість команд, які зіграють у Прем'єр-лізі, регламент чемпіонату і календар. Аналогічні дії будуть проведені на засіданні центральної ради Професійної футбольної ліги, а потім виконавчий комітет Федерації футболу України ухвалить остаточне рішення», - цитує Попова Xsport.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram