>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський промоутер хоче вибити у Дона Кінга $2,4 млн

Рябінський подав в американський суд

Російський промоутер хоче вибити у Дона Кінга $2,4 млн
Бой Лебедев - Джонс был отменен в последний момент
Фото: www.zateevo.ru

Промоутер російського боксера Дениса Лебедєва Андрій Рябінський судитиметься з маститим американським менеджером Доном Кінгом. Нагадаємо, бій Дениса Лебедєва з панамцем Гільєрмо Джонсом (його справами відає якраз Дон) зірвався: допінг-проба панамця дала позитивний результат. Росіяни мають намір вибити у Кінга гроші, витрачені на організацію цього бою. Зазначимо, що торік Джонс побив Лебедєва, але результат того бою було анульовано - у Джонса знайшли... допінг.

"Ми дійсно подали позовну заяву до федерального манхеттенського суду на Дона Кінга. І предмет наших претензій абсолютно обґрунтований. У рамках всієї організаційної роботи щодо бою Лебедєв - Джонс з нашого боку були виконані всі пункти домовленостей і дотримані правила закону.

WBA розцінила наші дії правомірними і, відповідно до її рішення, Джонс було дискваліфіковано. Однак у цій ситуації залишився невирішеним фінансовий аспект. Ми абсолютно впевнені у власній правоті і маємо намір відстоювати свою позицію. Позов на 2,4 мільйона доларів не настільки великий, але це справа принципу", - розповів Рябінскій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram