>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" підпише контракт із нападником "Карпат"

2010 року Ахметов продав Гладкого за 7 млн євро

"Шахтар" підпише контракт із нападником "Карпат"
Фото: fckarpaty.lviv.ua

Нападник Олександр Гладкий підпише контракт із донецьким "Шахтарем". Зараз 26-річний форвард перебуває в Донецьку, але через напружену ситуацію в місті не мав змоги зустрітися з керівництвом клубу. У "Шахтар" Гладкий переходить на правах вільного агента.

Нагадаємо, Гладкий уже виступав за "Шахтар" з 2007-го по 2010 роки. У перший свій сезон Олександр, витіснивши зі складу маститого італійця Лукареллі, забив за донеччан 17 голів у 29 іграх. Однак наступного сезону форвард відзначився лише чотирма забитими м'ячами. Поступово Гладкий утратив місце в стартовому складі і в серпні 2010 року перейшов у "Дніпро".

Ігор Коломойський за нападника збірної України заплатив 7 мільйонів євро. За "Дніпро" Олександр забив лише 2 голи у 23 іграх. Навесні 2012 року Хуанде Рамос остаточно розчарувався в нападникові - Гладкий на правах оренди два роки грав за "Карпати". Минулого сезону Олександр забив 10 голів у 25 іграх.

Загалом за "Металіст", "Харків", "Шахтар", "Дніпро" і "Карпати" зіграв у 304 офіційних матчах, у яких забив 84 м'ячі. За "Шахтар" - 124 матчі, 38 м'ячів. У національній команді України - 8 ігор, 1 гол.

Зазначимо, що тепер "Шахтар" попрощається з Олександром Шиндером. Форвард "Таврії", влітку перебравшись у Донецьк, не зумів закріпитися в команді.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram