>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Жеребкування "Ролан Гаррос": три "горішки" і "вишенька" для Надаля

Федерер і Джокович знову в одній "сітці"

Жеребкування "Ролан Гаррос": три "горішки" і "вишенька" для Надаля
Кто-то из этих двух потеряет ну очень много очков...
Фото: EPA/UPG

У Парижі відбулося жеребкування головного ґрунтового турніру року - "Ролан Гаррос". І цього разу доля приготувала 8-разовому тріумфаторові турніру Рафі Надалю непросту "сітку".

У першому колі іспанцеві протистоятиме "якийсь" Робі Джинепрі. І навіть Домінік Тіємо (найімовірніший суперник у другому колі), який набирає швидкість, і, тим паче, "трійця" Л.Майєр-Габашвілі-Поспішил йому також будуть не страшні. А от з 1/8 фіналу Рафа може мати проблеми.

У ТОП-16 йому може випасти Ніколас Альмагро (21-й у світі). А вже у чвертьфіналі нам може очікувати повторення торішнього фіналу "Надаль/Феррер". У півфіналі Рафі може дістатися нестабільний, але він того не менш небезпечний Стен Ваврінка, а як десерт у фіналі - Ноле Всемогутній.

Також зазначимо, з ким свої стартові матчі проведуть інші представники ТОП-4. Друга ракетка турніру Новак Джокович зіграє з португальцем Соузою. Переможцеві Australian Open Стенові Ваврінці дістався непростий іспанець Гільєрмо Гарсія-Лопес, а його співвітчизник Роджер Федерер проекзаменує словака Лукаша Лацко.

Наш Олександр Долгополов, посіяний 20-м, у першому колі битиметься з іспанцем Альбертом Рамосом (115-й), а Сергієві Стаховському (86-й) випав Денис Істомін (57-й).

Потенційні пари чвертьфіналістів мають такий вигляд:

Надаль (1) - Феррер (5)

Ваврінка (3) - Маррей (7)

Федерер (4) - Раонич (6)

Джокович (2) - Раонич (8)

Турнір пройде з 25 травня по 8 червня на кортах спорткомплексу "Ролан Гаррос".

Нагадаємо, що Рафа Надаль удруге в кар'єрі постарається стати першим гравцем, якому вдалося виграти "Ролан Гаррос" п'ять разів поспіль. Минулого разу Рафу зупинив Робін Содерлінг, який цим одночасно відкрив Роджеру Федереру шлях до вистражданого титулу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram